Producten

Overig

Reparaties

Over Ons – Kwaliteit

Bij MeerServices staan de kwaliteit van onze diensten en service gericht werken voorop. We zijn geen dozenverkoper, gericht op een hoge omzet, wij verkopen oplossingen, gericht op een tevreden en goed geholpen klant.

##Bij MeerServices willen we dus een meerwaarde geven aan onze producten door middel van extra uitleg en ondersteuning. Het kan dus voorkomen dat onze prijzen niet gelijk zijn aan de stuntende internetshops.

Bij MeerServices geven we meer waarde  aan de producten door extra uitleg en ondersteuning te bieden. Dit doen wij zowel in de winkel als telefonisch. Daarnaast hebben wij een technische dienst die complexe problemen kan oplossen en ook mensen

Hiervoor krijgt u echter wel een stuk service terug. Ook is onze eigen technische dienst hoog gekwalificeerd en zijn wij gecertificeerd partner van vele grote A merken. Natuurlijk hebben wij geen ‘addertjes onder het gras’ zoals hoge verzendkosten, orderkosten, vooruitbetalen en een langere levertijd als beloofd.

 

ICTWaarborg

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van de brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Beweringen die wij niet zomaar doen, de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten.

Wij zijn dan ook trots dat wij door de ICTWaarborg erkend zijn.

Bestel informatie

Service informatie

Over MeerWebwinkel

MeerWebwinkel
Is een onderdeel van Meerservices Automatisering

Industrieweg 50-56
3144 CH Maassluis
Info@meerservices.nl

Algemene voorwaarden | Privacy policy | Copyright © Meerservices 2017